Харків’янка кілька тижнів тримала під замком десятирічну дочку

Фото: depositphotos.com

У Харкові 10-річну дівчинку звільнили з полону, який їй влаштувала власна мати. 36-річна жінка, яка має психічні розлади, протягом чотирьох тижнів не випускала дитину з дому.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Правоохоронцям про долю маленької заручниці 3 вересня, приблизно о 22:00 повідомила її 60-річна бабуся. Жінка також розповіла, що мати дівчинки страждає психічним розладом, і в даний момент хвороба загострилася.

За адресою, вказаною заявницею, виїхали співробітники Патрульної поліції, рятувальники і бригада “швидкої допомоги”. Але жінка відмовилася відкрити двері, тому їх зламали. Після чого правоохоронці і медики змогли потрапити до квартири.

“10-річна дочка жінки перебувала в стані психоемоційної напруження, ознак будь-якого фізичного впливу у вигляді тілесних ушкоджень або фізичного виснаження вона не мала”, – розповіли в поліції.

Звільнену “заручницю” під розписку передали 46-річному батькові. Сьогодні, 6 вересня, дівчинка пішла до школи.

Мати дитини медики “швидкої” доставили до Харківської обласної клінічної психіатричнуої лікарні №3.

Інформація про подію внесена до Єдиного обліку заяв та повідомлень, проводиться перевірка.

Як повідомляв Харків Times, 30 квітня 2020 року в Харкові затримали голу жінку з пакетом, в якому знаходилась відрізана голова людини.Оперативники встановили, що мешканка селища Подвірки вбила свою доньку, відрізала їй голову, поклала в пакет і пішла з ним по вулицях.

Суд визнав підозрювану у вбивстві дочки неосудною і відправив на примусове лікування.